Over ons

Wij zijn Theo & Yvette en hebben sinds 2004 onze eigen slagerij in de Achterhoek, eerst in Ulft en vanaf 2012 in een mooi nostalgisch pand in Doetinchem, waar al sinds 1933 een slagerij zit.

Theo zit sinds zijn 17e in het slagersvak en heeft zijn opleiding gedaan aan het SVO in Rijswijk. Yvette daarentegen komt uit een visfamilie en zo zijn vlees en vis sinds 1993 samengegaan.

De passie voor het vlees is duidelijk aanwezig in onze slagerij. Wij zijn altijd op zoek naar het pure mooie vlees met super kwaliteit. De contacten met onze leveranciers en boeren zijn daarom erg belangrijk. Ook hierom zult u bij ons nooit aanbiedingen aantreffen omdat wij vinden dat iedereen een eerlijke prijs moet krijgen voor het product wat zij voor ons, als slager, produceren.

Doordat wij er altijd persoonlijk zijn, samen met onze medewerkers, zult u goed geadviseerd worden over hoe u ons vlees het lekkerste kunt bereiden en/of welk vlees voor welk gerecht.

Ook al zijn wij een echte slagersfamilie; Onze visie is: ,,beter een klein stukje verantwoord vlees, dan iedere dag veel vlees eten”

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit!